ХV Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості Топ-Топ

Бердянськ 24
04.06.2010 · 19:14 · переглядів - 2327

Вже п`ятнадцятий рік міський відділ культури, при підтримці виконавчого комітету Бердянської міської ради, Міністерства культури і туризму України, управління культури і туризму Запорізької обласної державної адміністрації, обласного методичного Центру культури і мистецтва проводе Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості „Топ-Топ”, який з 1999 року має статус „Всеукраїнський”.

ХV Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості Топ-Топ

Головною метою фестивалю є пошук та підтримка молодих талантів, творчих колективів та окремих виконавців серед дітей та підлітків.

Учасниками фестивалю у цьому році стануть самодіяльні колективи та окремі виконавці з різних областей та міст України (Черкаси, Дніпропетровськ, Нікополь, Донецьк, Харков, Маріуполь, Запоріжжя, Орехів та ін.), а також Росії (г.Кемерово), Молдови (Кишинів), республіки Крим та, звичайно ж, міста Бердянська. У фестивалі приймуть участь більш 500 дітей. Юні конкурсанти матимуть можливість позмагатись за жанрами хореографія, вокал, художнє слово з 14 по 17 червня. Конкурсні програми відбудуться у міському Палаці культури. Оцінувати виконавську майстерність буде компетентне журі, до складу якого увійшли фахівці з Федерації Асоціацій центрів і клубів ЮНЄСКО Молдови, Міністерства культури і туризму України, управління культури облдержадміністрації, обласного Центру культури і мистецтва та Мелітопольського державного педагогічного університету та Вищого училища культури. Фестиваль триватиме 7 днів, протягом яких учасники відпочинуть на березі ласкавого Азовського моря на території пансіонату „Агарський мис”, приймуть участь у засіданнях круглих столів, розважальних та карнавальних заходах, відвідують музеї міста.

Відкриття фестивалю відбудеться 13 червня об 19.00 у міському Палаці культури.

У рамках відкриття фестивалю відбудеться урочисте закриття обласної акції - Декади Дружби. Це акція проводиться в Запорізькій області з 4 по 13 червня за ініціативи облдержадміністрації та під особистим патронатом голови обласної державної адміністрації Петрова Б.Ф. У програмі закриття акції „Декада Дружби” 13 червня відбудеться конкурс малюнку на асфальті „Мій друг” з 17.00 до 18.00 на площі Першої Бердянської ради, запуском повітряних кульок з побажаннями „Вітання другу” та підведення підсумків конкурсу з нагородженням учасників.

Закриття Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості розпочнеться карнавальною ходою всіх учасників фестивалю від пл.І Бердянської ради до Приморської площі 18 червня о 17.00. Урочистий гала-концерт та нагородження переможців фестивалю „Топ-Топ” відбудеться на сцені МПК о 18.00. По завершенні о 21.00 – святковий феєрверк.

(источник "Бердянск виртуальный")




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок