Паркування в Бердянську

Бердянськ 24
18.02.2011 · 12:27 · переглядів - 1319

Обговорення порядку справляння збору за місця для паркування транспортних засобів на території Бердянська

Паркування в Бердянську

17 лютого відбулося засідання робочої групи з дотримання у Бердянську принципів державної регуляторної політики, на якому  головував перший заступник міського голови Віктор Кулібаба.
На цьому засіданні розглянули  проект  регуляторного акту: “Про затвердження Положення про порядок справляння збору за місця для паркування транспортних засобів на території міста Бердянська”. З метою подальшого обговорення проекту документу суб’єктами підприємницької діяльності та громадськістю, відповідно до Закону України, сам проект, разом із аналізом регуляторного впливу, вирішено опублікувати у міських ЗМІ та розповсюдити по Центрах громадських ініціатив міста.

На засіданні також переглянули регуляторні акти структурних підрозділів виконкому щодо їх відповідності принципам державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, відповідно до Закону України “Про прискорений перегляд регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого  самоврядування”. Всього було переглянуто 15 регуляторних актів структурних підрозділів виконкому, а саме: відділу по роботі з документами дозвільного характеру “Єдиний офіс”, управління праці та соціального захисту населення виконкому, управління архітектури та містобудування виконкому, управління комунальної власності, управління комунального господарства та управління житлового господарства виконкому.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок