НЕХАЙ НЕ ПЕРШЕ, АЛЕ ПОЧЕСНЕ!!!

Бердянськ 24
30.03.2012 · 21:11 · переглядів - 3020

Третє місце привіз до Бердянська, студент кафедри соціальних комунікацій БДПУ - Максим Саєнко.

НЕХАЙ НЕ ПЕРШЕ, АЛЕ ПОЧЕСНЕ!!!

на конкурсеНещодавно закінчився конкурс студентських журналістських відеоробіт у Києві. Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні дали змогу молодим, талановитим журналістам проявити свою ерудованість що до погляду на національну безпеку країни. 

Загалом, конкурс тривав з 6 грудня 2011 р. до 12 березня 2012 р. і мав назву "Національна безпека: погляд молоді". Завданням його було стимулювати професійне і творче зростання студентів. І не зважаючи на складність теми та велику відповідальність, у своєрідному змаганні взяли участь студенти-журналісти Києва, Вінниці, Маріуполя та Бердянська. 

У авторських телесюжетах та інформаційних відеороликах майбутні журналісти представили власне бачення особливостей партнерської співпраці України і НАТО у контексті безпеки держави та показали журналістські навики і вміння донести цю інформацію громадскості. Неймовірна кількість різноманітних ідей була втілена у 13 відеороликах. Кожен з яких відрізнявся від іншого своєю неповторністю та цікавістю сюжету.

До складу журі, яке розглядало і оцінювало відеороботи, увійшли фахові журналісти, ведучі, журналісти-міжнародники. А саме: доцент кафедри телебачення і радіомовлення Інституту журналістики КНУ імені Т. Г. Шевченка, ведуча відділу новин ТРК "Київ" - Людмила Федорчук, доцент кафедри соціальних комунікацій Інституту журналістики КНУ імені Т. Г. Шевченка - Віта Гоян, асистент кафедри телебачення і радіомовлення Інституту журналістики КНУ імені Т. Г. Шевченка - Марія Андрющенко. 

участники конкурса

Тому новиною не стало навіть те, що перше місце одержала студентка 2-го курсу Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка Євгенія Лагода. За почесне "золото" дівчину чекає ознайомча поїздка до штаб-квартири НАТО у м. Брюссель, Королівство Бельгія. Також, заохочувальні призи, які одержали і дівчата-режисерочки із Вінниці, за свій телевізійний репортаж. А "почесне" третє місце привіз до Бердянська, студент кафедри соціальних комунікацій БДПУ - Максим Саєнко. 

Його робота під назвою "Щоденник слави. За рік до початку" викликала сльози у директора Центру інформації та документації НАТО в Україні - Наталії Немилевської. За що вона потім під час кава-брейк у неформальній обстановці подякувала особисто Максимові та його знімальній групі.

Молода та незалежна пострадянська держава прагне довести всьому світові свою здатність до справді демократичного життя, інакше залишиться без вкрай необхідної підтримки, що й призведе до занепаду життя мільйонів її гроомадян.

Режиссер: Максим Саенко

Автор сценария: Елизавета Товстоног, Степан Герылив

Оператор: Ольга Славская, Богдан Славский, Максим Саенко

Актёры: Алёна Иващенко, Алина Старцева, Максим Саенко, Оля Загорская, Катя Загорская, Таисия Рысь, Лиза Рысь, Сергей Маташнюк, Катя Кучумова, Виктория Звяга, И. Тонкаль, М. Малиненко, О. Маковей, Даниил Юрин, Надежда Еременко, Лилия Чиняева, Арсений Мельников, Виктория Жук, Анастасия Вовк, Надя Ищенко, Елена Лагосина, Алина Данилюк.

Хронометраж - 0:03:15

Редакція газети "Університетське Слово"




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок