Бердянец, командир РСП "Шторм" капитан Жак принял участие в передаче "Хоробрі серця" (телеканал "2+2")

Бердянськ 24
18.05.2015 · 09:38 · переглядів - 2249

Рота спецназа ШТОРМ является подразделением Нацгвардии и будет базироваться в секторе М. Также в ее составе есть жители Бердянска и региона

Бердянец, командир РСП "Шторм" капитан Жак принял участие в передаче "Хоробрі серця" (телеканал "2+2")

Рота спеціального призначення «Шторм» є підрозділом Національної Гвардії України. Однак, має особливість: вона сформована виключно з добровольців. Її бійці зі зброєю в руках йдуть захищати Батьківщину  від ворога – російсько-терористичних військ, котрі віроломно окупували частину території нашої країни.

І хоч підрозділ створений нещодавно, наприкінці лютого, кістяк «Шторму» складають вже бувалі воїни. Бійці, за плечима яких бойовий досвід у складі добровольчого батальйону «Донбас». Іловайський котел для них - це не фейсбучні диванні баталії чи сухі звіти прес-служби АТО, а жорстка (героїчна і трагічна водночас) реальність. Пекло війни – екзамен – який хлопці з честю пройшли. Смерть дихала їм в обличчя, але не зламала, а лише загартувала їх бойовий Дух. І тепер вони знову в строю. Знову готові їхати на Схід, на «передок», на лінію фронту.

Багато з них пройшли Майдан, де у сотнях Самооборони ламали хребта «Беркуту». Є й такі, у чиїх домівках зараз хазяйнують терористи. Є і новачки, які відгукнулися на заклик і стали на захист України.

Є тут і львів’яни, і маріупольці, і кияни, і мешканці Бердянська та Донбасу. Захід і Схід, Північ і Південь – всі в одному «Штормі» до перемоги!

Наразі спецпідрозділ «Шторм» перебуває у тренувальному таборі на вишколі. А вже незабаром його бійці займуть позиції на передовій АТО.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок