Весілля в Бердянській виправній колонії № 77

Бердянськ 24
16.08.2012 · 18:32 · переглядів - 3888

Днями в Бердянській виправній колонії № 77 два серця, зігрітих любов’ю, поєднали свої долі узами Гіменея.


Актова зала штабу виправної установи за часів свого існування не приймала подібного: на цей раз під її стелею лунали не доповіді і вказівки, а поздоровлення з нагоди народження нової української сім’ї Іотових – Сергія та Людмили.

І хоча весілля пройшло без звичних його атрибутів – маршу Мендельсона, весільної сукні та шампанського, а молодята лише обмінялися обручками – свого щастя їм приховати не вдалося. Ще раз усі присутні переконалися: кохані душі ніщо роз’єднати не в змозі, жодної перешкоди для кохання не існує, у тому числі й тюремні грати.

Свадьба

Молоді закохані з хвилюванням відповіли на запитання службовця Бердянського відділу реєстрації актів цивільного стану, що готові поєднати свої долі, поставили підписи та привітали один одного вже як подружжя.

Заступник начальника установи із соціально-виховної та психологічної служби Чуваков Сергій Вікторович, щиро та відверто побажавший новому подружжю оптимізму, великого кохання та непохитної віри в світле майбутнє, водночас запевнив: „Коли людина, яка утримується в колонії, утворює сім’ю – у цей час він отримує стимул до правослухняної поведінки, прагнення швидше вийти з місць позбавлення волі і повернутись до повноцінного життя”.

Свадьба

У свою чергу, засуджений Сергій Іотов, який за сумлінну поведінку та добре ставлення до праці був переведений до дільниці соціальної реабілітації БВК-77, де він на цей час і відбуває покарання, хоча і в полегшених умовах, у якості голови сім’ї поділився особистими планами:

- Планую звільнитись і присвятити всього себе дружині та вихованню майбутніх дітей. Ще хочу влаштуватися на роботу, щоб гідно забезпечувати свою сім’ю. Адже маю професію будівельника, за час перебування в колонії отримав належні професійні навички. Таким чином, відтепер впевнений у власній конкурентоспроможності на сучасному ринку праці.

Хай вам щастить, шановні молодята!

Р.S. З початку року в Бердянській виправній колонії зареєстровано 16 шлюбів.

Автор: Ю.В.Гонтарь, співробітник Державної кримінально-виконавчої служби України




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок