"Правый сектор" заявил об отказе от участия в блокаде Крыма

Бердянськ 24
08.12.2015 · 09:15 · переглядів - 705

«Правый сектор» заявил, что прекращает участие в акции по блокаде Крыма и отправляет бойцов на линию разграничения с оккупированным полуостровом

"Правый сектор" заявил об отказе от участия в блокаде Крыма

Об этом говорится в сообщении на сайте организации, передает Цензор.НЕТ.

Такое решение было принято в связи с несогласием с позицией Меджлиса по подключению ЛЭП "Каховская-Титан".

Далее приводим полный текст заявления на языке оригинала:

"У зв'язку з останніми подіями, які розгорнулися навколо кримської блокади, оперативний штаб військово-політичної операції "Правого сектора" "Блокада Криму" заявляє:

Підтримавши ініціативу Меджлісу кримсько-татарського народу, 20 вересня НВР "Правий сектор" в рамках громадської акції "Кримський майдан" створив оперативний штаб ПС на чолі з другом Хорватом.

Взявши на себе чіткі обов'язки та зону відповідальності, активісти ПС 78 днів дисципліновано, жертовно та віддано виконували обов'язки, покладені на нас керівництвом ПС, координаторами акції та українським народом.

Остання заява Меджлісу кримсько-татарського народу, яка не була узгоджена з нами та іншими представниками громадських організацій, добровольчих батальйонів та патріотичних рухів, що входять до штабу "Кримського майдану" на чолі з Ленуром Іслямовим, спрямована на поступки як зовнішнім, так і внутрішнім ворогам України.

Відновлення постачання електроенергії по одній із ЛЕП, яка безпосередньо веде на завод пропутінського олігарха Фірташа, трактується нами як черговий антиукраїнський крок нинішнього режиму та загравання з нашими ворогами деяких наших партнерів та союзників.

Спостерігаючи в останні дні реакцію РФ на результати акції "Блокада Криму", ми бачимо концентрацію великої кількості військової техніки та людського ресурсу в близькій відстані від контрольно-пропускних пунктів українських військових та активістів кримської блокади. За таких обставин "Правий сектор" припиняє свою роботу на блокаді в рамках "Кримського майдану", натомість наші бойові підрозділи будуть направлені на підсилення бійців ЗСУ, які обороняють українські кордони на лінії розмежування з окупованим Кримом.

"Правий сектор" залишає за собою право контролю та допомоги в подальшому розвитку даної акції на різних рівнях і всіма доступними методами, зокрема шляхом тиску на чинну владу. В Центральному штабі "Кримського майдану" друг Хорват залишається діючим представником НВР ПС.

"Змагатимеш до поширення сили, слави, багатства та простору Української Держави".
Крим - це Україна!
Слава Україні!"



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок