Підприємство Бердянської виправної колонії (№77) отримало нове замовлення

Бердянськ 24
15.03.2016 · 10:32 · переглядів - 896

Підприємство БВК (№77) отримало регіональне замовлення від ПАВ «Бердянський Райагропромснаб» на надання послуг по виготовленню кованих виробів.

Підприємство Бердянської виправної колонії (№77) отримало нове замовлення

Адміністрація установи та підприємства Бердянської виправної колонії (№77) постійно проводить роботу щодо налагодження більш тісного та плідного співробітництва з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, промисловими підприємствами всіх форм власності, а також представниками середнього і малого бізнесу Запорізької області для збільшення обсягів замовлень на підприємстві та майстерні установи по виготовленню продукції або надання послуг виробничого характеру для потреб Запорізького регіону.

В результаті вжитих заходів та проведеної роботи, підприємство БВК (№77) отримало регіональне замовлення від ПАВ «Бердянський Райагропромснаб» на надання послуг по виготовленню кованих виробів. Нове замовлення дало змогу додатково працевлаштувати 4 засуджених.

«На зароблені кошти засуджені зможуть придбати необхідні товари в крамниці установи чи достроково погасити позов за завдані злочином збитки»,- зазначив директор підприємства Сергій Мірошниченко.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок