Під'їзди багатоквартирних будинків- зона ризику

Бердянськ 24
17.05.2016 · 16:29 · переглядів - 2189

15 травня, близько 14 год. 30 хв., громадянка 1960 року народження, підходила до під’їзду свого дому по вул. Софіївська 44, у м. Бердянську.

Під'їзди багатоквартирних будинків- зона ризику

Поставила речі на землю, щоб дістати ключі. В цей час невідомий чоловік, який підбіг із заду, зірвав у неї з шиї 2 золотих ланцюжка, після чого зник з місця пригоди. По «гарячих» слідах зловмисника затримати не вдалося і до розшуку долучилися співробітники карного розшуку Бердянського відділу поліції з групи розкриття розбоїв та пограбувань – Юрій Нескородєєв, Станіслав Димов, Олександр Клименко. І ось вони, протягом доби, встановили і затримали жителя м. Конотопа, 1995 року народження, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні даного злочину. 

Як з’ясувалося, у хлопця, до речі спортсмена у минулому, виникли проблеми з вживанням наркотиків. Тому родина і вирішила перебратися до Бердянська. Але і тут він не кинув пагубну звичку – і не дешеву, треба сказати. Гроші на чергову дозу вирішив заробити таким чином. Зараз він затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Бердянського відділу поліції. Його чекає відповідальність за ст. 186 КК України (пограбування), відповідальність за якою до 4-х років позбавлення волі.

На жаль, випадки, коли місцем злочину стають під’їзди багатоквартирних домів, непоодинокі. Зараз оперативники розшукують злочинця, який 16 травня, близько 12 години, у під’їзді №1 дома по вул. Довганюка 64а, штовхнув 24 річну дівчину і, скориставшись тим, що вона впала, заволодів її сумочкою.

Всіх, кому щось відомо по даному факту, можливих свідків просимо звернутися до к.416 Бердянського відділу поліції (вул. Гречеська 5), слідчий Володимир Пєліванов.

Співробітники поліції зроблять усе можливе, щоб і цей злочинець не уникнув відповідальності. А поки нагадують жіночій половини людства – при підході до під’їзду звертайте увагу хто йде за вами. Ні в якому разі не входьте в під’їзд, якщо там знаходиться хтось невідомий або підозрілий.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 травень, п'ятниця 2024
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок