Вбивство під алкоголем та чергові випадки телефоного шахрайства у кримінальному зведенні за п'ятницю, 24 червня

Бердянськ 24
24.06.2016 · 12:57 · переглядів - 2675

До чергової частини Бердянського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області звернулося 100 громадян ( рівно 100, ми не округлювали), нарядами керував старший інспектор Дмитро Калініченко

Вбивство під алкоголем та чергові випадки телефоного шахрайства у кримінальному зведенні за п'ятницю, 24 червня

На що одразу хочемо звернути вашу увагу, так це на два випадки шахрайства за одним сценарієм.

23 червня близько 3-ї години ночі у квартирі 79-річної жительки міста пролунав дзвінок. Невідомий розповів, що її донька побила якусь жінку і для «залагодження» питання необхідні гроші. І вже через 15 хвилин старенька передала у під’їзді, поки невстановленому чоловікові, 4000 грн, обручку і хрестик. В поліцію ця інформація надійшла від родичів ошуканої о 7.15, тобто через 4 години після скоїння злочину.

А о 10.35 звернулась ще одна громадянка, 1942 року народження і повідомила, що близько 5-ї години ранку їй зателефонував невідомий і теж сказав, що її донька влаштувала бійку і для «вирішення» питання потрібні гроші. А вже о 5.15 їй в двері подзвонив якийсь чоловік, якому вона і передала 1000 євро, та 22 тисячі грн.

В котрий раз наголошуємо, що «залагодити» питання або «викупити» когось з поліції неможливо навіть технічно – всі данні про події автоматично заносяться у всеукраїнську базу даних. Тому якщо у вас лунає дзвінок з такою пропозицією – це шахраї.

І не хочеться псувати настрій, але незайвим буде нагадати громадянам про непоправимі наслідки зловживання алкоголем. В квартирі по вул. Італійська чергове застілля закінчилося черговою сваркою хазяїна домоволодіння, 1969 року народження, і його співмешканки, 1953 року народження. Прибувши на місце пригоди наряд патрульної поліції Бердянського відділу у складі старших сержантів поліції Дмитра Пархоменка і Ігоря Коваля побачили закривавлену жінку і спробували надати їй медичну допомогу – за тампонувати рани. Але їх зусилля, на жаль, виявилися марними - жінка згодом померла в лікарні. За попередніми даними їй було нанесено понад 15 ножових поранень. За підозрою поліцейські затримали вищевказаного громадянина, знаряддя вбивства вилучено. По данному факту розпочато кримінальне провадженні за ст. 115 КК України(Навмисне вбивство).




Останні новини Бердянська
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок