Незаконний продаж димедролу в Бердянську і виробник опію в Мелітополі

Бердянськ 24
30.06.2016 · 10:37 · переглядів - 1055

Напередодні працівниками Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності у місті Бердянську було встановлено дві жінки, які заробляли на хліб тим, що незаконно реалізовували підконтрольний медичний препарат «Димедрол»

Незаконний продаж димедролу в Бердянську і виробник опію в Мелітополі

Під час обшуку у них було вилучено близько двохсот пігулок сильнодіючого препарату, на загальну суму за цінами «чорного» ринку близько двох тисяч гривень, а також гроші від реалізованого раніше товару.

У Мелітополі ж. під час обшуку у помешканні непрацюючого, раніше засудженого громадянина поліцейські вилучили близько півлітра наркотичної речовини «опій екстракційний», а також півкілограма свіжовисушеної макової соломи.

Із цих видів сировини можна було б виготовити більше, ніж півтори тисячі доз так званої «ширки», що за цінами «чорного» ринку склало би близько ста п’ятдесяти тисяч гривень.

На даний момент усе вилучене направлено на експертизу.

Відкрито кримінальні провадження за статтями 309 та 321 Кримінального кодексу України, за що наркозбувачам та нарковиробникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до десяти років, зауважив Сергій Дереза 

Сьоме управління Департаменту протидії наркозлочинності




Останні новини Бердянська
вчора, 11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024
9 травень, четвер 2024
8 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок