Порядок перетину адмінмежі із тимчасово окупованою територією АР Крим

Бердянськ 24
03.10.2016 · 10:49 · переглядів - 1226

Бердянський прикордонний загін наголошує, що усі пункти пропуску, що діяли на території АР Крим до окупації, на даний час тимчасово закриті

Порядок перетину адмінмежі із тимчасово окупованою територією АР Крим

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 року № 367 в’їзд на тимчасово окуповану територію України АР Крим та виїзд з неї здійснюється тільки через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Чонгар», «Чаплинка» та «Каланчак».

Нагадуємо, що іноземці та особи без громадянства можуть перетинати адміністративну межу за паспортним документом та спеціальним дозволом, виданим територіальним органом Державної міграційної служби України і лише через діючі вищевказані контрольні пункти в’їзду-виїзду.

Крім того, іноземці, які потрапили на окуповану територію через закриті пункти пропуски та в подальшому прямують на материкову частину України, пропускатись не будуть. У разі порушення чинного законодавства України - їм може бути заборонено в’їзд в Україну на 3 роки.

Загалом з початку 2016 року прикордонники Бердянського загону відмовили у пропуску через адміністративну межу 1561 іноземцю, а також заборонили в’їзд більше 400 громадянам інших країн за порушення чинного законодавства України. 

Прес – служба Бердянського прикордонного загону



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок