Економічна конференція чи гульбище у Мелітопольському шинку?

Бердянськ 24
02.12.2016 · 13:25 · переглядів - 1736

Сьогодні мережа Інтернет замайоріла інформацією щодо проведення у м. Запоріжжі великої економічної конференції. Її учасники (30 депутатів місцевих рад, депутатів Верховної ради та експертів) написали резолюцію, де відмітили, що регіон не зможе подолати кризу без відновлення економічних зв’язків з Росією.

Економічна конференція чи гульбище у Мелітопольському шинку?

Здається, що Запоріжжя націлює курс на зближення з колишнім Великим Братом. Та чи справді це так? Чи, можливо, це новий інформаційний фейк? Як говорив В. Стус: «Де ж правда?».

А правда така. Поширена 01.12.2016 р. інформація на Інтернет ресурсах під назвою «Депутаты Запорожья призвали Порошенко немедленно восстановить связи с Россией» є не що інше, як інформаційна акція, організована народним депутатом, «справжнім сином України» Є. Балицьким на замовлення кураторів з Росії. Про проведення такої широкомасштабної «конференції» чомусь не було оповіщено ні депутатів, ні громадськість. Не опубліковано й самого звернення до Президента України. Поширювана стаття є реальним фейковим журналістським матеріалом. Підкріплені фотознімки зняті на підсумковому партійному заході Мелітопольського осередку «Опозиційного блоку», який відбувався у ресторані «Райський уголок» (справжній райський куточок для тих, хто у невимушеній атмосфері з музикою – а музичні інструменти добре видно зліва на фото – хоче обговорити болючі для регіону питання). Це красномовний приклад акції на замовлення, про що свідчить широке висвітлення її на російських пропагандистських ресурсах, зокрема на «Life.ru» (недремне око пильно стежить за ситуацією в Україні).

Головний ініціатор «конференції» Є. Балицький схильний до подібних фейкових заходів (чого варті тільки його збори у підвалах, коридорах, закритих кабінетах, де не треба сидіти під шквалом «неприємних» питань громадськості). Чистими думками і справами московської маріонетки Є. Балицького, який щотижня виїжджає до АР Криму для отримання завдань та інструктажів від кураторів з РФ, «свідомо налаштована більшість» виступає за тісну дружбу зі східним сусідом.

Сьогодні заклик до відновлення економічних звязків з РФ звучить як моральні постріли в тих, хто кров’ю виборює право на власний європейський вибір, за те, щоб ми не мали більше змоги спостерігати, як руйнується міф про Російського Брата.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок