Абонплата за газ: міські ради можуть впливати на вартість транспортування газу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.04.2017 · 11:45 · переглядів - 1542

4-го квітня на позачерговій сесії Мукачевської міської ради депутати прийняли рішення про повернення на баланс управління комунальної власності міста майна підвідної газової мережі, таким чином захистивши містян від ймовірного підвищення вартості транспортування газу.

Абонплата за газ: міські ради можуть впливати на вартість транспортування газу

Під час щотижневої прес-конференції міського голови Бердянська ми запропонували Володимиру Чепурному запровадити подібний досвід і в Бердянську.

Своїм рішенням депутати міської ради Мукачева застрахувались від ймовірного підвищення вартості газопостачання для споживачів. У випадку з м. Мукачеве підвідні газові мережі міста були передані на баланс газопостачальної організації в 2009 році, рішенням сесії від 4-го квітня їх було повернено до комунальної власності.  За якою процедурою передавались газотранспортні системи Бердянська і чи взагалі аналізували представники міської влади можливість запровадження подібного рішення для захисту бердянців від ймовірного зростання тарифів на газ, ми поцікавились у Володимира Чепурного і запропонували, в разі можливості, перейняти досвід мукачівської міськради.

Міський голова Володимир Чепурний пообіцяв проаналізувати рішення депутатів м. Мукачеве. Судячи з реакції представників міської влади варіантів впливу на корегування тарифів транспортування газу в Бердянську, місцеві чиновники не розглядали.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок