Зореслав Кумпан зустрівся з виборцями

Бердянськ 24
20.09.2013 · 09:52 · переглядів - 3349

У Бердянську у районі Ліски відбулася зустріч кандидата до міської ради від «Свободи» із виборцями.

Зореслав Кумпан зустрівся з виборцями

Зореслав Кумпан19 вересня у приміщенні Центру Громадських Ініціатив мікрорайону Ліски відбулася зустріч мешканців району із єдиним кандидатом від опозиції до Бердянської міської ради Зореславом Кумпаном. На зістрічі були присутні представники комітету мікрорайону та активні мешканці Лісок. 

Кандидат від Бердянської міської організації ВО«Свобода» розповів про політичну ситуацію у державі, а саме про те, що «Свобода» є опозицією до нинішньої влади та приймає участь у будь- яких виборах. Розповів свою біографію. Перед тим, як розповісти про те, що що буде робити, Зореслав розповів, що вже зроблено. Це і участь у минулорічній акції протесту (перекриття дороги), коли лісовці вимагали дати світло у курортний район. Це і боротьба за повернення потягів, які «Укрзалізниця» зняла минулого року.Чим більше транспорту їде у Бердянськ, тим більше відпочиваючих у місті, тим кращий матеріальний стан мешканців міста. Сказано було й про неодноразові виїзди на ринок, і саме тоді, коли міліція й адмінвідділ намагалися цей ринок ліквідувати. Щодо майбутнього, то стратегія роботи залишається незмінною- робити все на благо бердянців та лісовців зокрема. Причому незалежно від результату виборів.

Після виступу були запитання виборців, побажання вдосконалити виборчу програму, збагатити її. Не обійшлося й без провокаційних реплік. Так, один регіональний прихильник задав запитання, чи проживає Зореслав на Лісках, хоча сам проживає у районі не так давно. Наш кандидат відповів, що є корінним мешканцем району, тому не лише знає проблеми Лісок, а й має деяке бачення, як їх вирішувати. На зустріч з якогось дива та незрозуміло для чого приїхали довірена особа кандидата- регіонала Грайворонської Суслова та депутат- регіонал міськради Іван Харченко, який є мозковим центром регіонального штабу. Хоча вони не проживають на Лісках, та, напевно, їм було цікаво послухати свободівця, адже знайшли для цього час після тяжкого робочого дня. 

Це була зустріч у офіційній державній установі, на черзі- низка зустрічей на морському свіжому повітрі із лісовцями з єдиною метою- дійти до кожного українця і донести (у даному випадку лісовцям) основи побудови суспільства, де панує національна та соціальна справедливість. 

Прес-служба Бердянської міської організації ВО «Свобода».       




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок