Бійка на пляжі: чоловік, жінка та дитина постраждали від свавілля обслуговуючого персоналу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.07.2017 · 17:13 · переглядів - 6076

На засіданні дорадчого комітету з питань розвитку громадянського суспільства голова ГО «Самооборона-Бердянськ» Віталій Жавжаров та голова ГО «Вільна громада» Ігор Касьянов розповіли про інцидент, який трапився на одному з пляжів Слобідки.

Бійка на пляжі: чоловік, жінка та дитина постраждали від свавілля обслуговуючого персоналу

Обслуговуючий персонал спочатку облаяв відпочивальницю, а потім завдав тілесних ушкоджень всій сім’ї.

Громадські активісти закликали міського голову Володимира Чепурного розірвати договір оренди пляжу, оскільки орендарем грубо порушуються правила міського благоустрою, а обслуговуючий персонал дозволяє застосувати силу для вирішення конфліктних ситуацій.

Конфлікт трапився на минулому тижні. За словами Віталія Жавжарова жінка звернулась до одного зі співробітників пляжу з запитанням про вартість прокату катамаранів. Хлопець в грубій формі відповів на запитання, після чого до словесної перепалки долучився чоловік відпочивальниці. В підсумку персонал пляжу побив всю сім’ю, включно з дитиною, розповів Віталій Жавжаров.

На цьому ж засіданні стало відомо, що орендарем ігноруються вимоги щодо прибирання пляжу та вивезення сміття. Цю інформацію підтвердив і директор КП «Бердянськекотранс» Іван Братеньков.

Враховуючи вищезазначене, активісти закликали міського голову розірвати угоду оренди пляжної території з підприємцем із Запоріжжя.

Чепурной Владимир

Пляж передано в оренду за результатами аукціону, підприємець запропонував найвигіднішу пропозицію і виграв конкурс. Ми не можемо просто взяти і розірвати договір оренди. І взагалі, чому громадськість не допомагає міській владі? У нас в місті чимало проблем, а громадські активісти лише на словах розповідають, що і як нам роботи, - емоційно прокоментував конфлікт міський голова Володимир Чепурний.

Варто відзначити, що на минулому тижні редакція «Бердянськ 24» намагалась отримати офіційний коментар в міськвідділку поліції, однак конкретної інформації ми не отримали. Співробітники поліції зазначили, що конфліктних ситуацій на пляжах міста в розпал курортного сезону вистачає і конфлікт на Слобідці кардинально не відрізняється від конфліктів на інших пляжах.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок