Санаторій СБУ у Бердянську віддасть 13 мільйонів «прокладці» на будівництво їдальні

По матеріалам Наші гроші
27.07.2017 · 11:50 · переглядів - 3843

Оздоровчий табір «Маяк» Служби безпеки України має намір укласти угоду з ТОВ «Строй-Маш-Торг» на будівництво їдальні вартістю 13,49 млн грн.

Санаторій СБУ у Бердянську віддасть 13 мільйонів «прокладці» на будівництво їдальні

Про це повідомляється у системі публічних закупівель Прозоро. Їдальня на 200 місяць буде збудовано в таборі по вул. Айвазовського, 1 у Бердянську. Окрім будівництва і оздоблення навколишньої території вартість включає кухонне обладнання та меблі. Роботи мають завершити у квітні 2018 року.

Фірмою “Строй-Маш-Торг” володіють донеччани Юрій та В’ячеслав Ткаченки (вочевидь батько і син). Нині фірма зареєстрована в Бердянську, а раніше в Донецьку. Юрій Ткаченко був депутатом Старобешівської районної ради від Партії регіонів.

“Строй-Маш-Торг” вказало, що планує залучити двох субпідрядників:

  • ТОВ “Стройуніверсал 2012” Василя Бокоча, вже колишнього депутата Бердянської міської ради: земляні роботи, фундамент, стіни, дах. Орієнтовна вартість робіт 7-8 млн грн і об’єм виконаних робіт фірмою 40-50%.
  • ТОВ “Он Лайн Азов-Юг” Владислава та Тетяни Андрєєвих: оздоблювальні роботи (частково), силове електропостачання, вентиляція В1, пожежна сигналізація. Орієнтовна вартість робіт 3-4 млн грн і об’єм виконаних робіт фірмою 30-40%. Свого часу Андрєєва судили за вимагання хабара, але звільнили від відповідальності за амністією.

Також на тендер з дорожчими пропозиціями подавалися запорізьке ТОВ “CК Флагман” та з Донецької області ТОВ “Метрбуд” і ТОВ “Автоінтерстрой”.

Санаторій “Маяк” має площу близько 16 гектарів з одноповерховими корпусами.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок