Олександр Врублевський: нарікань з чистоти пляжів не було. Інциденти на воді - врятовано 22 людини

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.08.2017 · 09:55 · переглядів - 1286

Директор КП «Рятувально-водолазна служба» Олександр Врублевський на апаратній нараді при міському голові підвів проміжні підсумки роботи підприємства влітку 2017-го року.

Олександр Врублевський: нарікань з чистоти пляжів не було. Інциденти на воді - врятовано 22 людини

Врублевский Александр

- На сьогоднішній день зафіксовано 23 випадки на воді. Врятовано 22 людини, потонула одна людина. В районі Верхової човен з трьома рибалками перевернувся. Врятувати встигли двох чоловік. Постраждалі перебували в стані алкогольного сп'яніння, - наголосив Олександр Врублевський.

КП “Рятувально-водолазна служба” слідкує за дотримання чистоти та прибиранням пляжів. Олександр Врублевський відзначив, що особливих нарікань на чистоту пляжів в цьому році практично не було.

Врублевский Александр

- 99% пляжів прибирались оперативно та вчасно. Майже 100% орендованих пляжних територій були чистими і там надавались різноманітні види послуг для відпочивальників. Були проблеми з прибиранням пляжів Слобідки — на берег викидало багато комки. Всього було вивезено 48 камазів комки, - відзначив Олександр Врублевський.

В місцях, де купання заборонено, комунальники нанесли відповідні написи. Території проходів до моря на Косі обладнали відповідними вказівниками. З 24-х проходів, на 17-ти встановлені таблички.

За літній період 180 дітлахів пройшли курси з плавання.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок