В Бердянському районі вилучили наркотиків на суму близько 2 мільйонів гривень

По матеріалам пресс-службы полиции
05.10.2017 · 12:43 · переглядів - 1599

Правоохоронці провели в Бердянському районі чотири санкціоновані обшуки у місцевих мешканців. Загальна вага вилученого наркотичного засобу складає близько 25кг.

В Бердянському районі вилучили наркотиків на суму близько 2 мільйонів гривень

04 жовтня 2017 року працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП України в Запорізькій області спільно з працівниками Бердянського прикордонного загону під час проведення оперативно-слідчих заходів провели чотири санкціонованих обшуки в Бердянському районі.

У чоловіка 1982 року народження поліцейські вилучили наркотичний засіб у подрібненому стані («марихуана») та насіння рослин «коноплі». Загальна вага вилученого наркотичного засобу складає 1 кг.

У громадянина 1980 року народження правоохоронці виявили та вилучили пакет з наркотичною речовиною частково у вигляді «шишок» у висушеному стані загальною вагою 11 кг. Та дев'ять кущів нарковмісних рослин відбірної «коноплі» з ознаками культивації та поливу.

За місцем мешкання чоловіка 1980 року народження поліцейські вилучили висушені та напіввисушені кущі рослин «коноплі» загальною вагою близько 2 кг.

Також встановлено, що фігурант збирався переробити кущі на готовий для вживання наркотичний засіб «марихуана».

А у громадянина 1984 року народження поліція вилучила наркотичну речовину у вигляді «шишок» частково у подрібненому стані загальною вагою 11 кг. (наркотичний засіб «марихуана») та дев'ять кущів нарковмісних рослин відбірної «коноплі» з ознаками культивації та поливу.

В результаті проведених обшуків загальна вага вилученого наркотичного засобу склала близько 25 кг. Все направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

В діях зловмисників вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
З початку року запорізькими поліцейськими 619 особам повідомлено про підозру у скоєння злочинів в сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок