Косяни скаржаться на графік руху міського транспорту

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.10.2017 · 16:55 · переглядів - 1242

Мешканці мікрорайону Коса скаржаться на графік руху маршруту №15 — до віддаленого мікрорайону курсують всього 2 автобуси. Про це на позачерговій сесії міської ради повідомила депутат від мікрорайону Надія Новак.

Косяни скаржаться на графік руху міського транспорту

Із закінченням курортного сезону транспортне сполучення з «перлиною Бердянська» практично припинилось. Близько 800-сот мешканців мікрорайону стали заручниками кон'юнктури транспортних перевезень в Бердянську.

На прийомі громадян, косяни скаржились на графік руху громадського транспорту, - повідомила представників влади та депутатського корпусу Надія Новак. - Два автобуси, які курсують до мікрорайону не задовольняють потреб мешканців — всі охочі фізично не вміщуються в транспортний засіб. Це питання треба якось вирішити.

Колегу підтримала ще один депутат — Ірина Попова, яка закликала представників влади вирішити проблему і пустити додаткові автобуси на маршрут.

Крім того, Надія Новак передала обурення косян стосовно вартості проїзду на Косу. Якщо на всіх інших маршрутах міського транспорту проїзд коштує 4 гривні, то на Косу — 6. Такий фінансовий розподіл між мешканцями Бердянська косян явно не влаштовує.

Міський голова Володимир Чепурний доручив в триденний термін співробітникам транспортного відділу підготувати вичерпну відповідь на запитання депутатів.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок