Онлайн-реєстратура: коли записатись до лікаря вторинної медицини можна буде через інтернет?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.10.2017 · 17:11 · переглядів - 2173

З таким запитанням до заступника міського голови Юлії Дойнової звернулись журналісти, під час традиційного інформаційного дня в мерії. За словами Юлії Вікторівни запровадження цього процесу поки що неможливо, адже на сьогодні в Україні немає відповідного програмного забезпечення.

Онлайн-реєстратура: коли записатись до лікаря вторинної медицини можна буде через інтернет?

З квітня поточного року в Бердянську успішно функціонує онлайн-реєстратура, де через інтернет мешканці міста можуть забронювати квиток до свого дільничного лікаря в амбулаторії.

Переваги онлайн-реєстратури вже оцінили чимало мешканців міста, однак основної проблеми з чергами в поліклініці до сьогодні не вирішено. Щоб отримати талон до вузькопрофільного спеціаліста, пацієнти змушені займати чергу за декілька годин до відкриття поліклініки. У зв'язку з цим журналісти поцікавились, чи не планується видача талонів через інтернет і до лікарів вторинної медицини.

Дойнова Юлия

Керівництво ТМО зв'язувалось з різними розробниками програмових платформ, однак на сьогоднішній день в Україні відсутнє програмне забезпечення для впровадження наступного етапу онлайн-реєстратури, - розповіла заступник міського голови Юлія Дойнова.

 




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок