До людей як до свиней? Бердянці скаржаться на сервіс в «Хлібокомбінаті» - оновлено

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.11.2017 · 16:30 · переглядів - 3730

Під час звітної зустрічі міського голови Володимира Чепурного в мікрорайоні «Скловолокно» мешканці поскаржились меру на обслуговування в магазині «Хлібокомбінату»

До людей як до свиней? Бердянці скаржаться на сервіс в «Хлібокомбінаті» - оновлено

В запитаннях міському голові мешканці мікрорайону «Скловолокно» розповіли міському голові Володимиру Чепурному про інцидент, який стався у фірмовому магазині «Хлібокомбінату» 30 жовтня. В цьому магазині мешканці мають змогу купити хліб за зниженою ціною по кілограмам. Як розповіла одна з відвідувачів торговельної точки, один зі співробітників «Хлібокомбінату» на очах відвідувачів розламав буханку хліба і жбурнув її в коробку для продажу з висловом: «Для свиней».

З якого моменту малозабезпечені люди для співробітників «Хлібокомбінату» перетворились на свиней? Міський голова Володимир Чепурний обурився такою поведінкою хлібокомбінатівців і доручив своєму заступнику Ірини Плющій детально розібратись в інциденті і вжити заходів для унеможливлення в подальшому подібних висловів.

Результати перевірки "Хлібокомбінату" мерією

Міська влада відреагувала на скаргу мешканки щодо обслуговування у магазині Хлібокомбінату та розібралася у ситуації

На зустрічі міського голови у мікрорайоні “Скловолокно”, яка проходила вчора, 31 жовтня, одна мешканка поскаржилася на обслуговування у фірмовому магазині “Хлібокомбінату”, де є можливість придбати соціальний хліб за зниженою ціною за кілограм продукції. За її словами один зі співробітників хлібокомбінату на очах відвідувачів розламав буханку хліба та кинув її у коробку зі словами “Для свиней”. Міський голова одразу ж на зустрічі доручив своєму заступнику Ірині Плющій розібратися у цій ситуації. Ірина Миколаївна не гаючи час побувала сьогодні на підприємстві та зустрілася із керівництвом та працівниками, які були присутні під час цієї конфліктної ситуації.

За інформацією працівників хлібокомбінату ситуація була дещо іншою, ніж розповіла жінка. Мова іде не про соціальний хліб, який продають за зниженою ціною, а про черствий хліб, повернутий на підприємство як нереалізований. Як пояснив директор ТДВ “Бердянський хлібокомбінат” Руслан Мазнюк, згідно договірних зобов’язань підприємство приймає від клієнтів певний процент повернутої нереалізованої продукції, яка потім реалізується як черства продукція за 5 грн за кілограм. Повернутий хліб розпаковують та переламують навпіл. Це робиться для того, щоб така продукція не перетиналася із готовою свіжою, та щоб довше зберігалася, бо у закритому вигляді може розвиватися так звана картопляна паличка. Руслан Олександрович ще раз наголосив, що це не соціальний хліб, а черства продукція, яка не призначена для продажу як продукт харчування для людей.

Для продажу такої продукції виділено окреме приміщення (а не фірмовий магазин, як казала жінка) та визначені часи продажу. Графік розміщено на дверях контрольно-пропускного пункту підприємства. Як розповіли працівники хлібокомбінату, серед повернутої продукції бувають різні сорти хлібу та батонів, булочки. Хтось бере це для себе, а хтось для годування тварин — беруть мішками.Інколи навіть стоять черги і жодного разу скарг не було.

За словами учасників конфлікту, жінка побачила, що працівники переламують хліб та складають у ящик і почала сваритися. Їй пояснили, з якою метою це робиться і відзначили, що ця продукція, згідно санітарних норм та норм виробництва, не призначена для продажу як продукт харчування для людей. Ці дії проводяться згідно інструкцій та правил виробництва. Певно, ці слова жінка не вірно і зрозуміла.

Як відзначив директор ТДВ “Бердянський хлібокомбінат” Руслан Мазнюк, підприємство цінує свою репутацію, із працівниками була проведена бесіда.

Слід також зазначити, що у випадку виникнення подібної конфліктної ситуації, кожен мешканець може повідомити у відділ підприємницької діяльності та захисту прав споживачів управління економічного розвитку за телефоном 3 61 82.  




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок