Прокурором Бердянська призначено прокурора з Миколаєва

По матеріалам Депо
06.11.2017 · 16:38 · переглядів - 2362

Миколаївець Володимир Рудий, що багато років працював у прокуратурах рідного міста, тепер очолить бердянську

Прокурором Бердянська призначено прокурора з Миколаєва

Генеральний прокурор України Юрій Луценко таки виконав свою погрозу, відправивши бердянського прокурора Андрія Бутенка на якесь інше "пасовисько". Його на посаді очільника Бердянської місцевої прокуратури замінив Володимир Рудий. Відповідне призначення датоване на сайті ГПУ 3 листопада.

Новий бердянський прокурор людина небідна: користується непоганими автівками та нерухомості в курортному Коблевому. Загалом, уся нерухомість подружжя Рудих: Володимира і його дружини Оксани розташована на Миколаївщині.

У Миколаєві в нового бердянського прокурора є невеличкий житловий будинок - площею 41 "квадрат" та земельна ділянка - 1000 "квадратів". У дружини - квартира площею 68 квадратних метрів, земельна ділянка майже 1000 "квадратів" та офіс - 117 "квадратів". У курортному Коблевому, щ на узбережжі Чорного моря, у дружини садовий "будиночок" - 135 "квадратів" та земельна ділянка - 1500 квадратних метрів.

Їздить подружжя на позашляховику Mercedes-Benz ML 500 2006 року випуску, який задекларований на Рудого. А також на позашляховику Peugeot 3008 2013 року випуску, задекларованому на дружину Рудого. 

Окрім того, у подружжя є напівпричіп ПГ 02-Б 2015 року.

Головний "заробітчанин" в родині Рудих - прокурор. Він у 2016 році заробив у прокуратурі 215247 грн. Дружина Оксана, яка займається підприємницької діяльністю, у той же час принесла до родинної скарбниці 179436 грн. Окрім того, Рудий задекларував подаровані йому Миколаївським обласним комітетом профспілки працівників державних установ 200 грн.

Заощаджень у подружжя немає.

Нагадаємо, Володимир Рудий замінив на посаді Андрія Бутенка, яким був дуже незадоволений генпрокурор. Юрій Луценко вигнав Бутенка з наради, що відбувалася 21 липня у Дніпрі. У генпрокурора тоді накопичився цілий перелік претензій до Бутенка. Зокрема, незадоволення роботою прокуратури з перевірки відділів поліції та бездіяльність Бердянської прокуратури щодо незаконно засіяних земель. Спроби Андрія Бутенко виправдатися генпрокурора не задовольнили.

"Ідіть займыться пасовиськом… Не бачу вас, як прокурора місцевої прокуратури. У вас 1,5 гектари незаконно засіяно, ви цього не бачити - бачить генпрокуратура… Ваші працівники залякують селян. Мене не влаштовує така робота", - з такими словами Луценко вигнав з наради бердянського прокурора.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок