Міський голова ознайомився із роботою ПАТ «Бердянський завод підйомно-транспортного обладнання»

По матеріалам пресс-службы исполкома
06.12.2017 · 16:54 · переглядів - 1977

У рамках робочих зустрічей із керівництвом підприємств міста сьогодні, 6 грудня, міський голова Володимир Чепурний разом із своїм заступником Іриною Плющій та виконавчим директором Бердянської Спілки промисловців і підприємців (роботодавців) Валерієм Харченко побували на публічному акціонерному товаристві “Бердянський завод підйомно-транспортного обладнання”. Вони зустрілися із головою наглядової ради ПАТ “БЗПТО” Валерієм Черкаскою.

Міський голова ознайомився із роботою ПАТ «Бердянський завод підйомно-транспортного обладнання»

Валерій Володимирович розповів гостям про підприємство, види та обсяги виробництва, перспективні напрямки розвитку та проблемні питання. Міський голова Володимир Чепурний відзначив, що ті проблеми, які знаходяться у повноваженнях виконкому, міська влада буде допомагати вирішувати.

“Ми відкрили у цьому році 4 підприємства у місті. Виконали той план, який поставили перед собою ще за радянських часів — перенести ливарне шкідливе виробництво у промислову зону. Необхідно було привести у відповідність із генеральним планом розвитку міста нижній майданчик підприємства, необхідно було зберегти виробництво ланцюгів, такелажу, щоб в Україні це виробництво не зникло взагалі. І з цим завданням ми протягом 2017 року потихеньку справляємося. Ми зберегли колектив, сьогодні на підприємстві працює вже більше 100 чоловік, розвиваємо новий вид діяльності” — розповів гостям голова наглядової ради ПАТ “БЗПТО” Валерій Черкаска.

Після бесіди Валерій Володимирович провів для гостей екскурсію заводом, показав, де виробляються якірні, вантажні, тягові та інші види ланцюгів.

Інформаційна довідка

Бердянський завод підйомно-транспортного устаткування створений в 1946 році. Підприємство має всі необхідні сертифікати і ліцензії на здійснення професійної діяльності і має величезний досвід в області розробки і виготовлення будь-якого профільного обладнання.

Аналізуючи і удосконалюючи останні технології ПАТ «БЗПТО» постійно розвивається, оновлює виробниче обладнання, використовує якісні матеріали та комплектуючі вироби. Профільні знання, підкріплені багатим досвідом, дозволяють гарантувати високу якість продукції.

Підприємство на постійній основі співпрацює не тільки з усіма портами, суднобудівними та судноремонтними заводами України, а й з підприємствами гірничо-металургійного комплексу, енергетики, гідрографічних служб, рибальського флоту, залізничного транспорту, деревообробної галузі, нафтогазової промисловості, сільського господарства.

Деякі види виробів, що виготовляються підприємством:

  • якірні ланцюги (застосовуються в складі якірних пристроїв різних плавучих засобів, де вони служать для з'єднання судна з якорем), а також застосовуються в інших галузях промисловості: як вантажних і тягових ланцюгів при високих експлуатаційних навантаженнях (крокуючі екскаватори); комплектування вантажопідіймальних машин (ланцюгові стропа, підвіски кранових захоплень для підприємств чорної і кольорової металургії); в цементній промисловості; при виробництві відбійних (причальних) пристроїв тощо;
  • ланцюги круглоланкові зварні загального призначення, які мають широкий спектр застосування: використовуються в складі вантажопідйомних пристроїв; у виробництві різних металоконструкцій; в декоративних огорожах парків, скверів, пам'ятників; в сільськогосподарській, лісовій промисловостях; в суднобудуванні (люкові закриття, трапи, відбійні пристрої) тощо.

За унікальною технологією, розробленою фахівцями підприємства, виробляються «спеціальні» ланцюги для крокуючих екскаваторів.

Перспективним напрямком розвитку підприємства на 2018 рік є будівництво Бердянського морського зернового терміналу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок