У Бердянську відкрили курси «Менеджмент морських перевезень і логістика»

Бердянськ 24
08.12.2017 · 11:16 · переглядів - 1413

У Бердянську, відбулася церемонія відкриття курсів за напрямком підготовки «Менеджмент морських перевезень і логістика» у рамках перепідготовки військовослужбовців звільнених в запас або у відставку за підтримки офісу НАТО в Україні. Про це повідомили у прес-центрі Військово-Морських сил України.

У Бердянську відкрили курси «Менеджмент морських перевезень і логістика»

У заході взяли участь представники місцевої влади та командування Військово-Морських сил України.

Цього року ці курсу проходять на базі Бердянського Університету менеджменту і бізнесу. На навчання, яке відбувається за фінансування Північноатлантичного альянсу, прийнято 22 військовослужбовців, звільнених протягом останніх трьох років, та військовослужбовців, які підлягають звільненню у запас або відставку найближчим часом.

Як пояснив Олег Найда (представник ВМСУ), особливість курсів за програмою «Менеджмент морських перевезень і логістика» полягає у тому, що вони мають конкретну практичну направленість — після отримання свідоцтва про закінчення навчання і проходженні акредитації у Укртрансбезбеки, випускники мають великі шанси знайти престижну та високооплачувану роботу. Адже у місті існує багато підприємств, установ та фірм, які займаються логістичної діяльністю, тобто організаціей морських та річних перевезень . Саме цією роботою будуть займатися випускники цих курсів. Не виключено, що дехто з них зможуть отримати ліцензію і відкрити власний бізнес із надання послуг.

Під час навчання слухачі курсів отримають корисну інформацію щодо механізмів створення власної справи, поглиблено вивчатимуть Морське законодавство, англійську мову (вимагає специфічна термінологія справи), опановуватимуть роботу на комп’ютері, а останні чотири тижні їх чекають практичні заняття, — розповів Олег Найда.

Випуск спеціалістів за ціею програмою заплановано на лютий 2018 року.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок