У Бердянському районі наркоман знущався над матір'ю, а в додаток попався ще й з наркотиками

По матеріалам пресс-службы полиции
15.12.2017 · 08:30 · переглядів - 2791

Правоохоронці в Бердянському районі виявили та вилучили у раніше неодноразово засудженого чоловіка близько 200 гр. сухих макових голівок

У Бердянському районі наркоман знущався над матір'ю, а в додаток попався ще й з наркотиками

11 грудня до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення, що в одному з домоволодінь Бердянського району син знущається над матір’ю.

На місце виїхав дільничний офіцер поліції Владислав Орляк. Під час з’ясування обставин конфлікту та прийняття заяви, жінка розповіла, що її син 1974 року народження вживає наркотики.

В результаті правоохоронці під час огляду будинку виявили та вилучили у раніше неодноразово засудженого чоловіка пакет з висушеними голівками маку вагою близько 200 грамів та використані медичні шприці.

Вилучене направлено на експертизу до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.309 Кримінального кодекс України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Начальник Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Олег Фомічов звертається до громадськості – про всі випадки виготовлення, розповсюдження наркотичних або психотропних речовин, прохання повідомляти на телефон довіри (06153) 4-72-02.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок