Депутат Віктор Цуканов розкритикував напрями освоєння бюджетних коштів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.12.2017 · 15:46 · переглядів - 4082

На спільному засіданні депутатських комісій позачергової сесії міської ради депутат міськради Віктор Цуканов розкритикував принцип освоєння бюджетних коштів, зокрема, на прикладі закупівлі зупинок громадського транспорту.

Депутат Віктор Цуканов розкритикував напрями освоєння бюджетних коштів

Цуканов Виктор

На одну зупинку в мікрорайоні АКЗ ми витратили 100 тисяч гривень! На іншому об’єкті ми замінюємо дах за 45 тисяч гривень. Звідки утворюються такі суми? У нас маса проблем, куди було б доцільніше спрямувати сотні тисяч гривень, - висловив свою думку Віктор Цуканов.

Заступник міського голови Григорій Горячов наголосив, що роботи по цим об’єктам вже виконані, тому профінансувати їх необхідно в повному обсязі.

Цуканов Виктор

Тоді давайте обговорювати ці запитання до проведення робіт. Хоча з цього приводу, ми говорили впродовж всього року, - обурився Цуканов.

В результаті обговорення з іншими депутатами все ж дійшли висновку, що роботи із заміни зупинок треба продовжувати. Крім того, озвучені суми не такі вже й значні, в контексті інфляції в країні, наголосив Володимир Безверхий.

За останній рік Віктор Цуканов вже неодноразово піддавав критиці ті чи інші ініціативи чиновників, незважаючи на те, що всі вони є членами однієї «корпорації». Так чи інакше, а нинішні чиновники дійсно часто-густо дивують своїми рішеннями чи нововведеннями. Тож, якщо влада ігнорує або жорстко реагує на наші критичні публікації, можливо, варто прислухатись до своїх же депутатів? В даному випадку до Цуканова.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок