В Бердянську стане на одну комунальну аптеку менше

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.12.2017 · 20:47 · переглядів - 2222

Філіал комунальної аптеки по Мелітопольському шосе, 89 депутати міської ради прийняли рішення закрити. Причина – збитковість закладу.

В Бердянську стане на одну комунальну аптеку менше

Начальник управління комунальної власності Алла Тахтаджиєва-Поклад повідомила, що керівництво комунальної аптеки звернулось до депутатів міської ради з ініціативою закрити свій філіал в мікрорайоні АКЗ через збитковість. Приміщення, в якому сьогодні розміщується філіал аптеки, запропонували виставити на конкурс для оренди.

Розкритикував такий підхід депутат Олександр Свідло, який запропонував передати приміщення в суборенду комунальній аптеці і таким чином створити умови для надходження коштів комунальній установі. Це б вирішило проблему збитковості філіалу і дозволило б зберегти в комунальній власності приміщення.

Дискусія з цього питання тривала достатньо довго і переросла у взаємні звинувачення депутатів на адресу один одного.

Алла Тахтаджиєва-Поклад також повідомила, що в перспективі планується модернізація і осучаснення комунальної аптеки, оскільки на сьогодні вона неспроможна конкурувати з приватними фірмами. В підсумку більшістю голосів депутати виставили на конкурс це приміщення.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок