Відтепер в Бердянську закордонний паспорт можна отримати не лише в паспортному столі

Бердянськ 24
02.01.2018 · 16:20 · переглядів - 8883

Відтепер у Центрі надання адміністративних послуг можна отримати закордонний паспорт та паспорт громадянина України у формі ID картки

Відтепер в Бердянську закордонний паспорт можна отримати не лише в паспортному столі

2 січня у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) відбулося урочисте відкриття нових адміністративних послуг - оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі ID картки. На цей захід завітали міський голова Володимир Чепурний та начальник Бердянського відділу управління Державної міграційної служби України у Запорізькій області Євген Василенко. Після привітань із започаткуванням цієї важливої справи вони перерізали червону стрічку.

Начальник Центру надання адміністративних послуг Лариса Лаба провела для гостей та присутніх екскурсію та детально розповіла, як проходить процес оформлення та видачі документів.

У ЦНАПі планується надавати наступні послуги:

  1. Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше після досягнення 14-річного віку (послуга безкоштовна), у разі обміну, у зв’язку з втратою/викраденням паспорта громадянина України зразка 1994 року або у формі картки.
  2. Оформлення і видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.

За оформлення паспортів у ЦНАПі необхідно сплатити адміністративний збір. Оформлення паспорта у формі картки при досягненні 14 років, вперше – безкоштовне, в інших випадках 279 грн. (у термін до 20 роб. дні), терміново (до 10-ти робочих днів) – 366 грн. При оформленні паспорта у зв’язку з втратою або псуванням попереднього – додатково сплачується держмито – 34 грн.

Вартість виготовлення біометричного паспорта для виїзду за кордон буде становити – 557,32 грн. (20 роб.днів), терміновий (до 7 роб.днів) – 810,32 грн.

Прийом громадян у ЦНАПі буде проводитись у порядку електронної черги через веб-сайт Бердянської міської ради з фіксованим часом прийому на тиждень: понеділок, вівторок, четвер, п’ятниця, субота з початку кожної години (8:00, 9:00, і т.д. До 14:00, всього – 7 записів на день); середа - з 8:00 до 18:00, всього – 11 записів на день.

Такий електронний запис до черги надасть можливість населенню міста самостійно, без відвідування ЦНАПу записатись на прийом щодо оформлення паспортних документів.

 

Для громадян, які бажають звернутися безпосередньо до ЦНАПУ, щодня буде відкрита можливість через електронну чергу у ЦНАПі отримати паспортні послуги (7 талонів на день, починаючи з 8:30 до 14:30, у середу до 18:30). Таким чином, через ЦНАП за один день громадяни зможуть отримати 14, у середу – 22 паспортних послуг, за тиждень – 92 послуги.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок