Соціальні виплати та зарплати бюджетників бердянці отримають найближчим часом

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.01.2018 · 13:32 · переглядів - 2422

На позачерговій сесії міської ради депутати привели у відповідність бюджет міста на 2018 рік у зв'язку зі змінами чинного законодавства.

Соціальні виплати та зарплати бюджетників бердянці отримають найближчим часом

За інформацією начальника фінансового управління мерії Наталі Бочкової в Україні затверджено єдину програму для органів казначейської служби та у зв'язку з монетизацією пільг та субсидій окремі види державних субсидій деталізували. Враховуючи це міська рада мала скоригувати назви програм та кодів для проведення платежів через казначейство. 

- Найбільших змін зазнав блок соціального захисту населення. Там на окремі пункти розподілили допомогу сиротам, усиновленим та іншим категоріям населення, які раніше були об'єднані в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям,  особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю та ін. Це пов'язано з тим, що пільги і субсидії в 2018 році буде монетизовано, тому більш детально запропоновано класифікацію видаткової і дохідної частини місцевих бюджетів, - роз'яснила Наталя Бочкова.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок