В мерії планують врегулювати тариф на утримання ліфтів шляхом персональної калькуляції для кожного ОСББ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.01.2018 · 18:26 · переглядів - 950

На позачергову сесію міської ради завітали декілька голів ОСББ, які в контексті нових тарифів на утримання ліфтів закликали представників влади врегулювати питання з обслуговуванням ліфтового господарства міста

В мерії планують врегулювати тариф на утримання ліфтів шляхом персональної калькуляції для кожного ОСББ

Один з голів ОСББ закликав міську владу розробити програму єдиної диспетчеризації, щоб всі ліфти обслуговувались одним підприємством. Це має полегшити взаємовідносини з обслуговуючою організацією. 

Заступник міського голови Григорій Горячов повідомив, що міська влада працює в напрямку об'єднання ліфтового господарства міста в рамках одного комунального підприємства. На його думку це дозволить скоротити вартість технічного обслуговування. 

Крім того, Григорій Горячов наголосив, що на комунальному підприємстві знайшли варіант зменшення тарифу за рахунок перерахунку його складових для кожного окремо взятого будинку. 

 - Новий тариф повністю обґрунтований, але для того, щоб зняти соціальну напругу в суспільстві комунальному підприємстві дано розпорядження підготувати власну калькуляцію по кожному окремому ОСББ. Я переконаний, що даний варіант влаштує всіх голів об'єднань багатоквартирних будинків. Якщо є проблеми з договором — звертайтесь напряму до директора комунального підприємства і вам буде запропоновано персональну калькуляцію, - наголосив Григорій Горячов.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок