Снігопад в Бердянську: комунальники не встигають розчищати дороги

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.01.2018 · 10:46 · переглядів - 3344

Перший серйозний снігопад в Бердянську завдав масу проблем комунальним службам. Однак, керівник профільного підприємства Іван Братеньков повідомляє, що основні магістралі міста розчищені. У мешканців міста інша точка зору

Снігопад в Бердянську: комунальники не встигають розчищати дороги

Як повідомляють наші підписники в соціальних мережах і наші особисті спостереження засвідчують, що зранку на роботу бердянці добирались по засніжених, погано розчищених дорогах. 

За коментарем ми звернулись до директора КП “Бердянськекотранс” Івана Братенькова.

Братеньков Иван

- Розчистку вулиць ми почали о 1:30 ночі з Коси та Слобідки. Прибирали підйоми та спуски, основні магістралі, по яких рухається громадський транспорт. Наша основна задача зараз зробити все можливе, щоб на дорогах не було заторів і автомобілі вільно пересувались. Поки що з поставленою задачею ми справляємось, - повідомив Іван Братеньков.

На підйомі по Західному проспекту близько 9-ї ранку пробуксовувала фура. Після розчистки технікою, автомобіль піднявся на гору. Іван Братеньков запевнив, в разі необхідності, підйоми будуть чиститись через кожні 1,5-2 години. 

На вулицях міста працюють 3 автомобілі “Бердянськекотранс”, техніка КП “Бердянськводоканал”, “Міськсвітло”. Надає допомогу з розчистки доріг ДП “Бердянський морський торговельний порт”.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок