В Бердянському виконкомі знову затримали хабарника (ОНОВЛЕНО)

По матеріалам пресс-службы исполкома
17.01.2018 · 16:11 · переглядів - 4828

Під час отримання хабара затримано одного з працівників виконкому Бердянскої міської ради

В Бердянському виконкомі знову затримали хабарника (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 16 січня, спільними діями міської влади та співробітників слідчого управління та управління захисту економіки Національної поліції України в Запорізькій області в межах слідчих дій було затримано одного з працівників виконавчого комітету (який працював сьогодні останній день) під час отримання хабара для передачі посадовим особам обласної державної архітектурно-будівельної інспекції.

За фактом тривають необхідні слідчі дії.

Редакція «Бердянськ 24» слідкує за ходом подій та надасть більш детальну інформацію пізніше.

ОНОВЛЕНО 17.01.2018 16:00

Слідством встановлено, що начальник одного із відділів державного архітектурно-будівельного контролю області одержав від громадянина України неправомірну вигоду у розмірі 10 000 грн. за видачу дозвільних документів та непритягнення до відповідальності.

Після отримання грошових коштів зловмисника затримано на підставі ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Санкцією ч. 3 ст. 368 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок