Бердянський міський центр зайнятості інформує

По матеріалам Бердянского городского центра занятости
31.01.2018 · 10:37 · переглядів - 590

Розпочався новий календарний рік. Фахівці Бердянського міського центру зайнятості продовжують свою інформаційну та просвітницьку роботу серед безробітного населення міста.

Бердянський міський центр зайнятості інформує

Для проведення групових заходів вони обирають найбільш цікаву , корисну, необхідну інформацію.

Кожної середи у приміщенні центру зайнятості проходять семінари на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці». На семінарах висвітлюються питання правового характеру.

31 січня за графіком відбувся черговий захід . На семінар, для проведення, була запрошена Вікторія Донцова – начальник відділу право просвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної правовової допомоги Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Спільна робота з цією установою триває з 2015 року після підписання меморандум про співпрацю .

Цього разу на семінарі були розглянуті питання стосовно Державних гарантій та відносин, пов’язаних з відпусткою та питання щодо відпустки без збереження заробітної плати.

Проведення таких спільних заходів дуже необхідні населенню України , тому що питання які обговорюються на них актуальні.

Тим більш, що інформацію названі організації надають безоплатно.

Наприкінці зустрічі, під час жвавого обговорення та підведення підсумків,слухачі семінару висловили подяку та побажання організовувати такі заходи постійно.




Останні новини Бердянська
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок