Одну зупинку в Бердянську збираються відремонтувати за 10 тисяч доларів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.02.2018 · 16:42 · переглядів - 4707

На черговій сесії міської ради депутати підтримали ініціативу виділити 327 тисяч гривень на ремонт двох зупинок. Одна з них — на Азмолі, загальна вартість ремонту якої, на думку чиновників, становить 235 тисяч гривень.

Одну зупинку в Бердянську збираються відремонтувати за 10 тисяч доларів

Серед депутатів ця сума викликала ряд запитань, адже не може ремонт 15 квадратних метрів зупинки коштувати 10 тисяч доларів. Депутат Сергій Мартинов запросив кошторис на цей вид робіт, однак заступник міського голови Григорій Горячов не зміг детально пояснити, що включатиме в себе цей ремонт. Чиновник зазначив, що пропозиція буде проходити через конкурс, тому не виключено, що підсумкова вартість буде нижчою.

Депутат Віталій Байдала запропонував спочатку профінансувати розробку проекту реконструкції, після чого вже виділяти кошти на сам ремонт. Однак, чиновники підкреслили, що проголосувати за ці цифри необхідно вже сьогодні, щоб якомога швидше запустити процедуру.

В свою чергу, депутат від цього мікрорайону Іван Братеньков закликав колег підтримати цей проект, адже ця зупинка капітальна і була збудована ще Суреном Степанянцом, тому її необхідно відновити.

На офіційній сторінці "PavlovProduct" представлено ескійзний проект реконструкції зупинки "Школа" на Азмолі. Якщо реконструкція відбуватиметься за цим проектом, то жодного нагадування про капітальну зупинку часів Сурена Степанянца, на чому акцентував увагу Іван Братеньков, не залишиться. Фактично ж, на місці зупинки буде створено площу для торговельної споруди. 10 тисяч доларів бюджетних коштів можуть вкласти в будівництво чергового магазину...

За нашою інформацією один квадратний метр житла в мікрорайоні Азмол становить 320-350 доларів, а реконструкція зупинки може коштувати більше 500$ за м.кв. Однак, такими цифрами від нинішньої влади вже не здивуєшся, адже в минулому році вже було відремонтовано одну капітальну зупинку по Східному проспекту за приблизно 200 тисяч гривень. 

Фото "PavlovProduct"




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок