В Бердянську найнижчий рівень профілактичних щеплень в області

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.02.2018 · 10:04 · переглядів - 928

На черговому засіданні апаратної наради проаналізували показник проведення профілактичних щеплень, як серед малюків, так і серед дорослих за минулий рік та два місяці 2018-го. Мешканців міста закликали активніше проходити вакцинацію

В Бердянську найнижчий рівень профілактичних щеплень в області

В Запорізькій області офіційно зареєстровано 324 випадки захворювання на кір. В Бердянську — 1 випадок, однак дані заступника мера Юлії Дойнової та відділу охорони здоров'я різняться, медики не підтверджують діагноз. 

В Україні, окрім кіру, в останні роки пройшла епідемія правцю. Спеціалісти прогнозують ймовірність спалаху захворювань на дифтерію. 

За 12 місяців минулого року, базові щеплення зробили всього 36% бердянців. За два місяці поточного року проведено щеплення 10% мешканців міста, відповідно до річного плану. Серед лідерів — співробітники стоматологічної поліклініки та Бердянського морського торговельного порту. За січень та лютий щеплено 593 дитини від кіру, за словами спеціалістів це майже річний показник. 

Секретар міської ради Олексій Холод закликав керівників підприємств проводити роботу зі своїми підлеглими про необхідність щеплень, проводити роз'яснювальну роботу, підключати ЗМІ та зовнішні рекламні носії.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок