В Бердянську обговорили «Роль жінки у сучасному суспільстві»

Бердянськ 24
16.03.2018 · 12:21 · переглядів - 933

Справжнє свято для дівчат – студентів навчальних закладів міста 14 березня організували відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради та ГО «Сяйво надії»

В Бердянську обговорили «Роль жінки у сучасному суспільстві»

У чудовому, прикрашеному приміщенні Художнього музею імені Бродського зібралися краса, гордість та майбутнє України - молодь, представники Державного навчального закладу «Бердянський центр професійно технічної освіти», Державного навчального закладу «Бердянський машинобудівний професійний ліцей», Бердянського медичного коледжу, Бердянського машинобудівного коледжу.

«Роль жінки у сучасному суспільстві». Для обговорення цієї теми і зібрались присутні. 

Свято не буває без гостей. Цього разу у гості до присутніх завітали жінки, які власним прикладом можуть довести, що успіх приходить до всіх, хто цього прагне. 

Поділилась своїм досвідом у досягненні мети і профінформатор Бердянського міського центру зайнятості Корнієнко Ольга Валеріївна. Дівчата почули розповідь про те,  як дитяча мрія стати вчителькою , крок за кроком, втілювалась у життя. А потім, після набутого досвіду у вихованні та навчанні малечі, прийняла рішення реалізувати себе у ролі профінформатора.  І жодного разу не пожалкувала, що цій справі віддала 20 років.

Після цікавого розкриття секрету успіху чарівних жінок, запрошених привітали чудовими піснями молоді таланти.

І головною подією свята став брейн – рінг серед представниць слабкої статі.

Запитання були присвячені видатним жінкам , які увійшли в історію людства у різні часи. Дуже цікаво було спостерігати, як дівчата у командах жваво обговорювали відповіді, як уболівали  присутні викладачі, члени журі та друзі команд – учасниць.

Час минав швидко і треба було оголошувати переможців у брейн – рингу. І хоча були команди, які надавали відповіді краще за інших, але не в цьому сенс цього заходу.

Важливо, щоб кожна із присутніх дівчат зрозуміла, що майбутній  життєвий успіх залежить тільки від них.




Останні новини Бердянська
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок