За пограбування один отримав 5 років в'язниці, другий умовне

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
21.03.2018 · 15:14 · переглядів - 1183

Бердянським міськрайонним судом Запорізької області 16 березня 2018 року засуджено двох мешканців м. Бердянськ за скоєння відкритого викрадення та крадіжки майна мешканців міста Бердянська.

За пограбування один отримав 5 років в'язниці, другий умовне

Так, двоє обвинувачених 19.10.2017 в нічний час перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння біля магазину «Будинок взуття» по вул. Волі в м. Бердянськ з застосуванням насильства відкрито викрали майно потерпілого чим завдали останньому майнової шкоди в сумі 6 825 гривень.

Завдяки своєчасному зверненню потерпілого до правоохоронців злочинців вдалось затримати по гарячих слідах, та як у подальшому було встановлено під час досудового розслідування один з затриманих раніше вчинив крадіжку майна у малознайомої дівчини.   

Один з обвинувачених вину у скоєнні інкримінованого злочину визнав повністю, проте інший незважаючи на те, що потерпілі його впізнали та прямо вказали на нього, а також інший подільник його викрив, заявив про свою не причетність до скоєного.

За вироком суду обвинуваченого який не визнав своєї вини за наявності достатніх доказів було засуджено до 5 років позбавлення волі з відбуванням покарання у кримінально-виконавчій установі. Іншому обвинуваченому призначено покарання з випробувальним терміном. 

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури
молодший радник юстиції                                         

Євген Юрійович Полозюк




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок