Бердянця засудили на півтора роки за несплату аліментів

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
29.03.2018 · 08:49 · переглядів - 2250

Бердянським міськрайонним судом засуджено мешканця м. Бердянськ за злісне ухилення від сплати аліментів на утримання своїх двох малолітніх дітей

Бердянця засудили на півтора роки за несплату аліментів

Так, обвинувачений знаючи про наявне рішення суду яким його зобов’язано сплачувати щомісячно 800 грн. колишній дружині на утримання спільних двох дітей, з вересня 2014 року жодної виплати не зробив, заборгованість обвинуваченого склала 26 400 грн. 

Як з’ясувалося в ході судового слідства обвинувачений, а ні в грошовій, а ні в будь-якій іншій формі участі в житті дітей не приймав. Свою поведінку обвинувачений пояснив, відсутністю коштів, враховуючи наявність в нього нової сімї та необізнаність з вимогами законодавства.

Однак в суді встановлено, що обвинувачений неодноразово письмово попереджувався державним виконавцем про кримінальну відповідальність за ухилення від сплати аліментів.

Обвинувачений, за наявності беззаперечних доказів, вину у скоєнні інкримінованого злочину визнав повністю.

За вироком суду обвинуваченого засуджено до 1 року 6 місяців обмеження волі, та з урахуванням відсутності в нього судимостей, щирого каяття, судом встановлено випробувальний  термін 1 рік.

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури
молодший радник юстиції

Валентина  Ємельяненко

 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок