В Бердянську з'явиться ще один МАФ на зеленій зоні

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.03.2018 · 18:32 · переглядів - 2615

В мікрорайоні РТС, поблизу зупинки “Фестивальна” мешканці міста сьогодні помітили підготовчі роботи для встановлення тимчасової споруди. У виконкомі підтвердили інформацію — дозвільні документи у підприємця наявні.

В Бердянську з'явиться ще один МАФ на зеленій зоні

З інформацією про роботи та фотографіями до нашої редакції звернувся активіст Антон Лотарєв. В районі зупинки “Фестивальна” на зеленій зоні проводились земляні роботи для встановлення тимчасової споруди. За коментарями ми звернулись до заступника міського голови Оксани Деєвої.

Деева Оксана

Так, на цьому місці передбачається встановлення тимчасової споруди. Паспорт прив'язки у підприємця є. Однак, згідно проектної документації, яку надали для затвердження до управлінню архітектури, зеленої зони тут немає. Головний архітектор міста Анастасія Малиновська наразі у відрядженні, але з понеділка це питання буде проаналізовано. Мене також не влаштовує, коли нам надають некоректну документацію і її затверджують в архітектурі. Будемо запроваджувати практику, щоб всі проекти спеціалісти звіряли з місцевістю, - прокоментувала Оксана Деєва.

На місце також виїжджали спеціалісти адміністративного відділу, вони і встановили, що у підприємця є дозвільні документи на встановлення тимчасової споруди. Однак, управління ЖКГ не видавало дозвіл на проведення земляних робіт. Тому на правопорушника було складено адміністративний протокол.

Подальша доля тимчасової споруди, враховуючи, що затверджена проектна документація була некоректною, залишається під питанням.

Фото - Антон Лотарєв




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок