«Весь коллектив «Экотранса» вместе с Братеньковым буду брать и носом… показывать». Мер розкритикував роботу комунальників

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.04.2018 · 10:44 · переглядів - 2084

На черговій апаратній нараді Володимир Чепурний обурився роботою комунальних служб та приватних фірм, які надають послуги з вивезення сміття в Бердянську. Мер підкреслив, що сміття зі всіх мікрорайонів має вивозитись рано вранці.

«Весь коллектив «Экотранса» вместе с Братеньковым буду брать и носом… показывать». Мер розкритикував роботу комунальників

На минулому тижні міський голова здійснив об'їзд територій і помітив, що в деяких мікрорайонах — Колонія та 8 березня, сміття залишається невивезеним навіть після 10-ї години ранку. 

Чепурной Владимир

Минулої середи, о 10:30 по 8 березня стояли кульки з неприбраним сміттям. В понеділок в Колонії, на перехресті Мічуріна та Чехова контейнери зі сміттям були переповнені! Якщо треба, я з усім колективом «Екотрансу» разом з Братеньковим виїду на місце і буду особисто брати і носом... показувати. Григорій Григорович (заступнику Горячову — прим. редакції) надайте мені графік вивезення сміття по всім мікрорайонам з указанням фірми, яка надає послуги. Приватна, комунальна — мені байдуже, зранку сміття зі всіх мікрорайонів має бути вивезено! - заявив Володимир Чепурний.

Заступник директора КП «Бердянськекотранс» Олег Оргієць в своє виправдання зазначив, що комунальники працюють у чіткій відповідності із затвердженим графіком і навіть, якщо виходить з ладу техніка, співробітники все одно знаходять можливість вчасно вивезти сміття. Щодо прикладу в Колонії, там, за словами Олега Оргійця, сміття до контейнерів виносять і мешканці приватного сектору, а також після суботників. Тому баки заповнюються дуже швидко.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок