Підприємці проти послуг охорони зони ярмарку під час курортного сезону

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.04.2018 · 13:13 · переглядів - 1080

В мерії відбувся круглий стіл з приватними підприємцями-потенційними учасниками ярмарки Курортний сезон 2018. Фахівці виконкому розповіли про основні види послуг, які будуть включені в стартову ціну квадратного метру на ярмарці

Підприємці проти послуг охорони зони ярмарку під час курортного сезону

За інформацією начальника фінансового управління мерії Юлії Орлової, вартість квадратного метру на ярмарці в Центрі міста, орієнтовно, коштуватиме 3 тисячі гривень без підключення електроенергії. В цю вартість входить розробки схеми (20 тис.), прибирання з Центру міста та Слобідки впродовж 5 місяців (1,9 мільйони), озеленення (644 тис.), охорона (700 тисяч).

Одразу декілька підприємців запропонували виключити з переліку послуг охорону. Кожен підприємець винайматиме особисто для себе охоронців, оскільки жодна з приватних фірм, які потенційно зможуть надавати послуги з охорони, не несе матеріальної відповідальності за майно підприємців. Двічі оплачувати один і той самий вид послуг не рентабельно. За пропозицією активіста Ігоря Касьянова, підприємці голосуванням продемонстрували, що жоден із присутніх в залі потенційних учасників ярмарку не готовий оплачувати охорону всієї ярмаркової діяльності.

Нагадаємо, круглий стіл з підприємцями міська влада збирала, щоб остаточно визначитись по спірних питаннях, в тому числі і по охороні. Підприємці своє слово сказали та чи прислухаються чиновники?

За інформацією Юлії Дойнової перші а укціони відбудуться в 20-х числах квітня, щоб підприємці змогли почати роботу з 1-го травня. Завершити всі аукціони планується до 15-го травня. Крім того, Юлія Дойнова підкреслила, що на Слобідці, в районі відреконструйованої набережної, ярмарку не буде.

Організаторами ярмарку в Центрі міста виступатимуть управління економіки та Центральний ринок. В даному випадку комунальне підприємство займатиметься питаннями підключення електроенергії. Всього в зоні ярмарку буде 47 точок з електроенергією. Вартість електроенергії вираховуватиметься від вартості базових 3КВт, і додаткових кіловат, якщо підприємець бажатимеме розширити потужність. Таким чином, за 5 місяців 3 КВт коштуватимуть 4700 гривень за один об’єкт. На цьому акцентував увагу присутніх директор КП «Центральний ринок» Вадим Пікуль.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок