Берегозахисна смуга Бердянська знову на затвердженні в Києві

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.05.2018 · 13:11 · переглядів - 1280

На черговому засіданні комісії з питань архітектури та земельних відносин голова комісії Володимир Безверхий повідомив, що проект берегозахисної смуги Бердянська знову відправили на затвердження в Київ.

Берегозахисна смуга Бердянська знову на затвердженні в Києві

Безверхий Владимир

Наші документи, сподіваюсь, в останній раз відправили в Київ – геокадастр та екологію. У нас вже накопичились тисячі питань, які потребують вирішення, - заявив Володимир Безверхий.

Проект берегозахисної смуги Бердянська проходить процедуру затвердження не перший рік. В перші місяці перебування на посаді Володимир Чепурний заявляв, що проект буде затверджено в найближчі місяці, однак ситуація виявилась значно серйознішою, ніж вважав мер. В минулому році навіть розгорівся скандал про місцеперебування проекту берегозахисної смуги Бердянська – громадський активіст Микола Погорєлов оприлюднював копію відповідей з держгеокадастру, в якій значилось, що даного документу у них немає. Після цього міська влада уточнила, що проект відправлено на доопрацювання в Запоріжжя.

Заява Володимира Безверхого, яка пролунала на сьогоднішньому засіданні комісії, засвідчує, що до документу внесено зміни, які вимагали в Києві. Однак, коли документ буде затверджено, поки що, невідомо.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок