Мешканець Бердянська Сергій Вовчук став переможцем відбору до збірної України на «Ігри нескорених»

По матеріалам пресс-службы исполкома
16.05.2018 · 09:12 · переглядів - 1136

12 травня в Києві відбулася фінальна частина відбору до збірної України з Invictus Games («Ігор нескорених» серед для поранених військових).

Мешканець Бердянська Сергій Вовчук став переможцем відбору до збірної України на «Ігри нескорених»

За 15 місць у команді, яка представить Україну на Іграх-2018 у Сіднеї, змагалися 172 ветерани та військовослужбовці з усієї країни, які вирішували долю 60 медалей у восьми видах — бігу, велоперегонах, веслуванні на тренажерах, пауерліфтингу, плаванні, стрибках у довжину, стрільбі з лука та штовханні ядра.

На церемонії нагородження переможців були присутні президент Петро Порошенко з дружиною Мариною та міністр оборони Степан Полторак.

Разом із призерами Invictus Games 2017 у Торонто Катериною Михайловою та Олександром Писаренком президент вручив медалі переможцям, відзначивши незламний дух українських воїнів.

Серед цих переможців був і мешканець Бердянська Сергій Юрійович Вовчук, який став переможцем у плаванні вільним стилем на 50 метрів.

Бердянська міська рада та виконавчий комітет вітають Сергія із перемогою та бажають сил та наснаги для здобуття подальших нагород.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок