На території міськлікарні відремонтують дороги

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.05.2018 · 17:22 · переглядів - 1119

Проблему розбитих доріг на території міської лікарні нарешті вирішать. Кошти на ремонт покриття виділили з міського, обласного бюджетів та депутатського фонду.

На території міськлікарні відремонтують дороги

На черговій сесії міської ради депутати виділили 241 тисячу гривень на ремонт дороги на території міськлікарні. Депутат Євген Георгієв наголосив, що ремонтуватимуться ділянки дороги зі сторони вулиці Консульської, безпосередньо на самій території поблизу адміністративного корпусу та на ін. Комплексним проектом передбачається і обладнання ще одного в'їзду на територію лікарні, однак це в перспективі. 

За інформацією заступника міського голови Юлії Дойнової кошти на ці потреби виділяються з міського бюджету, бюджету області, як балансоутримувача та депутатського фонду Сергія Ткаченко. Нагадаємо, основна проблема, через яку не могли розпочати ремонт доріг на території лікарняного містечка полягала в тому, що їх частина перебувала на балансі в області. Після виділення коштів з обласного бюджету, місцева адміністрація також отримала можливість виділити асигнування на ремонтні роботи на умовах співфінансування.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок