«Алкогольна сага» триває! Переспали й передумали – комісія переглянула час заборони продажу алкоголю

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.06.2018 · 11:27 · переглядів - 3281

Міська влада продовжує хаотичне метушіння з приводу запуску регуляторної процедури на продаж алкоголю в нічний час


Після ухваленого сесію рішення на встановлення заборони на реалізацію спиртних напоїв з 23:00 – до 10:00 підприємці виступили проти таких обмежень, тому у виконкомі обговорюють нові терміни дії заборони.

На розширеному засіданні за участі підприємців, члени робочої групи ухвалили рішення запустити регуляторну процедуру на встановлення заборони на продаж алкоголю з 00:00 – до 8:00.

Як виявилось засідання робочої групи не закривали, а продовжили сьогодні, але вже без участі підприємців. Як пояснив Іван Братеньков, більшість депутатів, з якими спілкувався голова профільної комісії, виступили проти встановлення заборони на період з 00:00 – до 8:00, тому членам робочої групи запропонували переголосувати дане рішення і встановити заборону на продаж алкоголю з 23:00 – до 8:00. Це рішення члени комісії підтримали одноголосно.

Заступник міського голови Юлія Дойнова також наголосила, що паралельно із введенням заборони на продаж алкоголю в нічний час необхідно налагодити ефективну роботу з правоохоронними органами і моніторити точки незаконного продажу алкоголю та несертифікованих напоїв. Крім того, Юлія Вікторівна повідомила, що буде створена навіть гаряча лінія, на яку мешканці міста зможуть повідомляти про факти незаконної реалізації спиртного.

«Алкогольна сага», яка триває вже третій тиждень в Бердянську постфактум – після ухваленого рішення, яскраво свідчіть про необдуманість та поспішність даного рішення. В цілому ж, висока активність нинішніх чиновників дивує. Політики, які прийшли до влади за допомогою «алкофестів» в мікрорайонах, коли дешевою горілкою, буквально, накачували людей, перші два роки при владі, чиновники та підконтрольні їм, так звані, ЗМІ активно пропагували алкоголізм серед місцевих та гостей міста на розпіарених «фестивалях пива». В те, що чиновники переглянули свої принципи абсолютно не віриться. Якщо ж всі слова та палкі промови, які виголосили чиновники за останній місяць на дану тему щирі, то логічним кроком було б публічне каяття чиновників та депутатів, які до цього року прямо чи опосередковано мали відношення до спаювання місцевого населення.




Останні новини Бердянська
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок