Обвели навкруги пальця — питання про зміну терміну заборони продажу алкоголю на сесію так і не винесли

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.06.2018 · 14:05 · переглядів - 2007

Епопея з забороною продажу алкогольних напоїв в Бердянську до логічного завершення не наближається

Обвели навкруги пальця — питання про зміну терміну заборони продажу алкоголю на сесію так і не винесли

На позачерговій сесії, яка відбулась сьогодні, внесення змін на встановлення заборони з продажу алкоголю депутати так і не розглянули.

Впродовж червня в Бердянську тривало публічне обговорення з приватними підприємцями встановлених сесіює заборон на продаж алкогольних напоїв з 23:00 — до 10:00. Бізнесмени неодноразово висловлювали своє обурення даним рішенням депутатів. Профільна комісія підтримала підприємців і доручила управлінню економіки розробити зміни до вже проголосованих обмежень, змінивши терміни з 23:00 — до 8:00. Це був компроміс, який задовольнив і профільну комісію і підприємців.

Позачергова сесія міської ради відбулась 26-го червня, однак даний проект рішення на ній так і не розглянули. Мовляв, ініціатором змін був міський голова, а оскільки мер у відпустці без його присутності розглядати повторно даний проект рішення не правильно.

Поведінка міської влади нагадує крилатий вислів канцлера Германії Отто фон Бісмарка - "Договір з Росією не вартий паперу, на якому він написаний" - аналогічна ситуація із нинішньою владною верхівкою. Підкреслимо, що на всіх перемовинах з владою була присутня профільний заступник мера Юлія Дойнова, яка представляла виконавчий комітет, тож угода з підприємцями була досягнута як з депутатами міської ради, так і з виконкомом.




Останні новини Бердянська
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок