Бердянські правоохоронці затримали чиновника, який отримав 9000 гривень хабара

По матеріалам пресс-службы полиции
27.06.2018 · 20:18 · переглядів - 4495

Посадовець Державного агентства рибного господарства вимагав та отримав неправомірну вигоду. Затримали його слідчі та співробітники Управління захисту економіки в Запорізькій області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Бердянські правоохоронці затримали чиновника, який отримав 9000 гривень хабара

Слідчі Бердянського відділу поліції ГУНП області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Запорізькій області, під процесуальним керівництвом Бердянської місцевої прокуратури, викрили злочинну схему посадової особи Державного агентства рибного господарства України.

Встановлено, що посадовець вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 9000 гривень за вирішення питання щодо проходження технічного огляду, реєстрацію та надання громадянинові посвідчення на право керування плавзасобом, який базуються в Бердянському районі.

26 червня правоохоронці в місті Маріуполь затримали старшого інспектора одного з відділів Управління державного нагляду за безпекою мореплавства флоту рибної промисловості Державного агентства рибного господарства України одразу після отримання неправомірної вигоди. Грошові кошти вилучили.

Громадянина затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок