Представник фонду Бріжит Бардо закликала міську владу утриматись від співпраці з харківським притулком

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.07.2018 · 16:21 · переглядів - 2852

В Бердянськ завітали представник фонду Бріжит Бардо – Бріжит Олой, директор ТОВ “Чотири лапи Україна” Олександра Лісчишина, депутат Харківської міської ради Наталя Коваленко та віце-президент Всеукраїнської асоціація зоозахисних організацій Марина Суркова.  

Представник фонду Бріжит Бардо закликала міську владу утриматись від співпраці з харківським притулком

На зустрічі з міським головою Бріжит Олой розповіла про значний досвід зоозахисної організації Бріжит Бардо і ефективну співпрацю з Францією, Італією, Іспанією, Грецією та ін. країнами Європи та світу. Ситуація в Україні по відношенню до безпритульних тварин псує міжнародний імідж нашої країни. Систематичні повідомлення про вбивства та жорстоке відношення до тварин з різних міст України непокоять організацію і особисто Бріжит Бордо.

Не залишилось поза увагою французьких зоозахисників і укладання угоди з харківським притулком. Бріжит Олой підкреслила, що дана фірма здебільшого спеціалізується на усиплянні тварин.

Депутат Харківської міської ради Наталя Коваленко підтвердила цю інформацію і зазначила, що близько 90% тварин, які потрапляють до даного «притулку» ліквідуються. Харківська гостя також закликала владу Бердянська утриматись від співпраці з цією організацією.

На ці повідомлення Володимир Чепурний відзначив, що на момент укладення угоди з харківською фірмою в Бердянську склалась критична ситуація, коли в місті майже кожного дня тварини нападали на людей. Мер відзначив, що даний притулок належним чином не перевірили, тому і підписали договір про співпрацю.

Делегати закликали міського голову налагодити співпрацю із зоозахисною організацією Валентини Мамай і запровадити роз’яснювальну роботу серед населення. Єдиний варіант ліквідувати безпритульних тварин в гуманний спосіб – стерилізація і природне скорочення поголів’я собак. Однак цей метод буде ефективним лише в тому випадку, якщо містяни стерилізуватимуть своїх улюбленців, не випускатимуть на вулицю без нагляду і не кидатимуть напризволяще тварин.

Володимир Чепурний пообіцяв налагодити співпрацю з Валентиною Мамай і перейти від конфронтації до плідної роботи. Зустріч завершилась врученням сувенірної продукції Бердянська та спільним фото на пам'ять.




Останні новини Бердянська
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок