Поезд сообщением «Киев - Бердянск» снес легковое авто, есть жертвы

По матеріалам 061
29.07.2018 · 21:22 · переглядів - 9231

Авария произошла 29 июля около 18:45 между Трипольем и Мироновкой


По словам железнодорожников, водитель легковушки пытался "проскочить", но не успел. После удара поезд протащил авто почти километр. На место происшествия прибыли медики, правоохранители и сотрудники ГСЧС.

На данный момент известно о двух погибших.

В "Укрзализныце" (по состоянию на 19:20) о ДТП не знали. Состав не сможет продолжить движение по маршруту до тех пор, пока на место не приедет судмедэксперт.

Водій, який двічі безкарно порушив правила дорожнього руху, втретє не проскочив перед поїздом

Вчора, 29 липня 2018 року, о 18:25 на перегоні роз’їзд Озерний – роз’їзд Расава на Київщині водій легкового автомобіля «Renault Megane» при справно працюючій переїзній сигналізації та зачинених шлагбаумах порушив правила перетину залізничного переїзду та зіткнувся з поїздом № 225 Київ – Бердянськ. Унаслідок зіткнення загинули чоловік і жінка, які знаходилися в автівці. Після перевірки виявилося, що автівку із цим номером уже двічі було зареєстровано в книзі реєстрації порушень Правил дорожнього руху, яка ведеться черговим по переїзду.

 

А 27 липня о 17:15 на перегоні Мамаївці – Чернівці-Північна Чернівецької області через невиправданий ризик водія приватного мікроавтобуса «Mercedes Sprinter» загинули ще дві особи та шестеро було травмовано. Водій при справно діючій світловій та звуковій сигналізації зіткнувся з вантажним поїздом. Загалом у салоні в цей час перебувало 15 осіб.

Крім того, 28 липня на перегоні Давидів – Старе Село при справно працюючій світловій та звуковій сигналізації через порушення правил дорожнього руху мотоцикліст потрапив під поїзд № 2 Костянтинівка – Івано-Франківськ. Потерпілого швидкою допомогою доправлено до Львівської лікарні.

Всього з початку 2018 року на залізничних переїздах і коліях ПАТ «Укрзалізниця» сталося 42 дорожньо-транспортних пригоди, внаслідок яких загинуло 10 осіб і 23 травмовано. У порівнянні з відповідним періодом 2017 року кількість ДТП зменшилася на 4 випадки (із 46 до 42), зменшилася на 4 особи кількість загиблих (з 14 до 10) і на 12 осіб зросла кількість травмованих (з 11 до 23).

ПАТ «Укрзалізниця» звертає увагу всіх учасників дорожнього руху на необхідність суворо дотримуватися правил, не піддавати невиправданому ризику своє життя, життя пасажирів і працівників залізничного транспорту, не завдавати матеріальних збитків галузі й самим собі власними легковажними вчинками.

Тэги: дтп



Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок