Вода в Азовському морі чиста - результати мікробіологічного та хімічного аналізу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.07.2018 · 11:31 · переглядів - 1463

На апаратній нараді при міському голові начальник бердянської санстанції Олександра Кікарош повідомила, що проби, які були взяті в Азовському морі, підтвердили безпеку купання для відпочивальників.

Вода в Азовському морі чиста - результати мікробіологічного та хімічного аналізу

Ми проводили забори у визначених стаціонарних точках та в одній додатковій. В підсумку патогенні мікроорганізми не виявлено. Додатково брали проби в районі 3-го пляжу — відхилень також не визначено. Рівень кисню в воді при нормі 3 становить 6,8. Небезпеки для здоров'я людей купання в Азовському морі не становить, - повідомила Олександра Кікарош.

Чи безпечно купатись в морі, у зв'язку з великою кількістю комки в затоці? Як засвідчили дослідження, трава не призводить до появи будь-яких шкідливих бактерій для здоров'я людей.

За повідомлення директора КП “Рятувально-водолазна служба” Олександра Врублевського за минулий тиждень вивезено понад 500 кубічних метрів комки — 93 камази. Найбільше зі Слобідки та 3-го пляжу. Наразі вітер відніс від берега траву, однак зі зміною погодних умов проблема знову актуалізується. Комунальні служби мають бути готові до чергового етапу розчистки пляжів від комки.




Останні новини Бердянська
вчора, 5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок